У Харкові рецидивіст виніс з квартири п'ятиповерхівки комп'ютерну техніку (фото)

Зловмисникові вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину

У Харкові зловмисник виніс з квартири п'ятиповерхівки системний блок і монітор. Про це повідомили в прес-службі ГУ НП в Харківській області.

Повідомлення про подію на проспекті Любові Малої надійшло до чергової частини Новобаварського відділу поліції 4 листопада о 8:20 зі служби 102. Уже через дві години працівники відділу кримінальної поліції розшукали правопорушника. Ним виявився 36-річний, раніше судимий за майнові злочини харків'янин.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 3 до 6 років позбавлення волі. Зловмиснику вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину. Досудове розслідування триває.

Читайте також: У Харківській області співробітника Нацполіціі викрили у скоєнні крадіжки. Встановлено, що 18 квітня цього року поліцейський заступив на чергування з охорони майданчика. Скориставшись тим, що за ним ніхто не спостерігає, поліцейський за допомогою заздалегідь припасених інструментів демонтував фари з позашляховика преміум-класу, чим завдав власнику машини збиток на суму близько 12 тисяч гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися