Поліцейський з Харкова написав сценарій по якому поляки знімуть фільм (ВІДЕО)

Чоловік думав про Харків, коли писав сценарій

Старший лейтенант поліції, слухач магістратури Харківського національного університету внутрішніх справ Віталій Найда написав сценарій повнометражного художнього фільму "Схопити Бога за бороду", за яким збирається знімати кіно польська компанія.

"Прообраз головного героя фільму - молода людина, яка в дитинстві займається спортом, його батько тісно пов'язаний з творчістю, але в підлітковому віці у героя помирає батько. Особиста трагедія, бідність - все це штовхнуло хлопця податися на вмовляння кращого друга та спробувати наркотики. Далі показується найбільше "падіння" в житті героя, він починає виносити останні гроші з дому, щоб купити чергову дозу. Всього цього не витримує мати та виганяє його з дому. У якийсь момент головний герой зустрічає образ Бога, який стає йому наставником. Даний образ ілюструє необхідність мобілізації всіх своїх фізичних та духовних сил з метою досягти перемоги над собою. Також в сценарії є й деякі містичні елементи, які допомагають розкрити глибокі духовні переживання головного героя. Внутрішнє переродження допомагає знайти йому свою любов, перемогти на турнірі з боксу. Він соціалізується та налагоджує стосунки зі своєю матір'ю", - розповів Найда.


Відзначається, що сценарій трохи видозмінили під польські реалії. Самою історією зацікавилася польська компанія International Film Company Ananda Films. Зараз Віталій працює над фільмом разом з продюсером Анандом Разіною. Чоловік сподівається, що частина зйомок вдасться провести в Харкові.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися