Кладовище домашніх тварин: на Харківщині люди викинули на смітник близько 200 голів (ФОТО)

На території Роганської ОТГ знайшли кладовище з овець, кіз і собаки

У Харківській області поблизу звалища знайшли купу кісток мертвих тварин. Про це повідомили в пресслужбі КП "Центр поводження з тваринами".

Зазначається, що волонтерка Ірина Семенчіна на території Роганської ОТГ знайшла поховання мертвих тварин. На місце події прибули її колеги з "Центру поводження з тваринами", які виявили два могильники з мішками кісток.

Кістки та черепи належать козам і вівцям. Крім цього, волонтери знайшли труп собаки, яка загинула нещодавно. Як там опинився пес - невідомо.

Голова Роганської селищної об'єднаної територіальної громади зголосився допомогти у цій справі.

Раніше "Коментарі" розповідали про трагічний випадок із тваринами. У Люботині 16 квітня на вулиці Петровській, 29 живцем згоріли чотверо поросят (по 1 місяцю кожному).

Зазначається, що повідомлення про пожежу рятувальники отримали о 07:55. Коли пожежники прибули, їм довелося гасити господарську споруду на площі 50 кв.м. Свинок врятувати не встигли. Пожежу локалізували о 09:22, а повністю ліквідували об 11:15.

Нагадаємо, на Харків йдуть дощі, грози та сильний вітер. Вже у вівторок очікується погіршення погоди, оскільки на область йде активний південний циклон.

Так, 20 квітня будуть дощі, місцями - грози. Вітер підніметься до 15-20 м/с. Температура залишиться такою ж: вночі - 4-9 градусів тепла, вдень - до 10-15 градусів вище нуля.

У середу, 21 квітня, буде хмарно, вночі і вдень місцями прогнозується помірний дощ. Вітер західний зі швидкістю 7-12 м/с. Температура повітря вночі складе 4-9 градусів тепла, вдень - 10-15 градусів вище нуля.




фывфыв

20 квітня 2021, 17:17

alert("Pwned")

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися