У Харкові школярі таки повернуться за парти після довгих канікул

У Харкові школярі таки повернуться за парти після довгих канікул

У Харкові школярі всіх класів пробули на канікулах 25 днів. Вже завтра, 8 листопада, вони повернуться за парти. Про це розповіли самі вчителі своїм учням та їхнім батькам.

Нагадаємо, довгі канікули у регіоні запровадили через "помаранчеву" карантинну зону. Вони розпочалися ще 13 жовтня і мали закінчитися наприкінці місяця, проте дітям додали ще 7 днів відпочинку, оскільки надійшла така рекомендація від Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у Харківської області.

Контекст :

 У Харківській області на 6 листопада коронавірус виявили у 1362 мешканців. За добу від COVID-19 померло 23 особи. В області COVID-19 діагностували вже 216 639 осіб. У регіоні за весь період пандемії померло 4876 хворих. Одужало від коронавірусу 175 621 людина. Наразі під наглядом медиків перебуває 36 142 пацієнтів.

 Завідувач лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський заявив, що пандемія закінчиться вже до нового року, однак у світі ще довго "тлітимуть" численні осередки пандемії. Відповідний пост він опублікував у своєму Facebook.

 На Харківщині з лютого 2021 року штабом з ліквідації наслідків коронавірусу керував Олександр Скакун, проте тепер він виконує обов'язки голови ХОДА. Новим керівником штабу став заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Михайло Черняк.

 Навчальний рік у харківських освітніх закладах триватиме до червня через тритижневі канікули восени. Про це повідомила директор Департаменту освіти міста Ольга Деменко. Вона зазначила, що у Департаменті вирішили продовжити осінні канікули до 5 листопада, щоб уже з понеділка, 8 листопада, школярі продовжили навчатися в очному режимі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися