Харків'янин із військової техніки зробив снігоприбиральну машину (ФОТО)

У Харківській області чоловік перетворив артилерійський тягач на снігоприбиральну машину

На Пісочинській філії "Харківоблавтодору" водій Служби автодоріг Харківської області Сергій Лук'яненко дізнався про неробочий артилерійський тягач АТС-59 і переробив його на снігоприбиральну машину. Про це пише "Суспільне".

Чоловік зазначив, що про транспорт, який стоїть у гаражі, він дізнався від головного механіка. Після цього він працював над ним у вихідні. Тепер машину використовуватимуть під час снігопадів взимку, коли звичайна техніка не зможе впоратися.

"От народжується художник, він бере і пише картини — Пікассо, Малевич. Народилися такі як Бах, Бетховен — вони писали музику. А я малюю брухтом. Оживляю, пускаю його, вдихаю життя, напевне, народився таким", — говорить майстер.

Інші новини:

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Харків на Міжнародній конференції "Харків: розвиток та інвестиції" підписав меморандум про співпрацю з виробником трамваїв - швейцарською компанією Stadler, яка планує відкрити у місті свій завод із виробництва рейкового транспорту.

Раніше "Коментарі" писали, що в Харкові аероклуб імені Гризодубової збирається купити два американські літаки типу Cessna 172. На цих примірниках планують навчати курсантів Харківського університету Повітряних сил імені Кожедуба.

ПАМ'ЯТАЙ! Під Чугуєвом 25 вересня 2020 року розбився транспортний літак АН-26, на борту якого знаходилося 28 осіб - курсанти та військові льотчики. Врятуватися вдалося лише одній людині. "Коментарі" повідомляли, що після падіння літак спалахнув. Катастрофа сталася за 2 км від військового аеропорту. Серед загиблих були мешканці 11 областей України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися