В Харкові поліція рахує пасажирів в маршрутках

Особовий склад підрозділів поліції перевели на посилену службу

На Харківщині поліція стала на сторожі карантину, який ввели з метою протидії поширенню коронавірусу.  Про це  "Коментарі. Харків" дізналися у Відділ комунікації поліції Харківської області.

Так, правоохоронці повідомляють, що з метою забезпечення обмежень під час карантину в області працює міжвідомчий Ситуаційний центр. До роботи якого залучили патрульну поліцію, Національну гвардію, прикордонників, рятувальників тощо.

picture

Весь особовий склад підрозділів поліції перевели на посилений варіант службової діяльності.

Так, правоохоронці забезпечують безпеку на станціях метрополітену, який закрили на карантин до 3 квітня, та перевіряють виконання в населених пунктах карантинних правил. Зокрема, здійснюють контроль за дотриманням вимог з обмеження перевезень пасажирів у громадському транспорті, припинення роботи підприємств торгівлі, розваг, громадського харчування тощо.

picture

В поліції кажуть, що їх головна діяльність в цей час - якісна превентивна робота з населенням і виконання карантинних заходів. Крім того правоохоронці здійснюють і свою повсякденну роботу: реагують на заяви та повідомлення громадян, розслідують злочини, забезпечують публічний порядок та громадську безпеку.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що харків’яни ділилися своїми враженнями від поїздок у громадському транспорті під час карантину.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися