У Харкові мешканцям безплатно роздають хліб і не тільки (ФОТО)

Харків'янам роздають хліб та печиво

У Харкові до станцій метро мешканцям почали безплатно роздавати хліб та печиво. Про це розповів речник метрополітену Олексій Бітнер.

До цього мер Харкова Ігор Терехов повідомляв, що у місті випікають хліб, але під час стрілянини та обстрілів його не вдається доставити.

Контекст:

Харківських школярів на невизначений термін відправили на незаплановані канікули. За попередніми даними, позапланові вихідні триватимуть близько двох тижнів.

У багатьох харків'ян 24 лютого зникло інтернет-з'єднання із Triolan. На щастя, вже від 25 лютого інтернет відновили. Ігор Терехов зазначив, що Triolan оперативно усунув проблеми.

В Україну 24 лютого вдерлися російські війська. Ще з 4-ї ранку люди чули вибухи. Харків'яни масово почали покидати місто, скуповувати все у супермаркетах та ховатися у метро чи підвалах. Вибухи чутного кожного дня.

Нагадаємо, що у передмісті міста Чернігів йшли активні бойові дії, водночас частина ворожих колон обійшла обласний центр і рушила у напрямку столиці та міста Ніжина. Мер Чернігова зазначив, що чернігівські підрозділи ЗСУ, що обороняють місто, дають гідну відповідь агресору. Вже знищено десятки одиниць ворожої бронетехніки.

Читайте також, що президент України Володимир Зеленський закликав країни "Бухарестської дев'ятки" допомогти Україні припинити війну, яку розпочала Російська Федерація, змусивши Володимира Путіна до переговорів. У своєму зверненні глава нашої держави зазначив, що українці захищають свою землю, але дуже потребують міжнародної підтримки.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися