Харківський кіт Степан зібрав 10 тисяч доларів на допомогу тваринам

Гроші будуть передані притулкам для тварин та зоопаркам в Україні

Харківська знаменитість - кіт Степан, який підкорив серця мільйонів людей, включаючи світові зірки, також допомагає своїй рідній країні під час війни. Так, завдяки посту з його сторінки в соцмережі було зібрано гроші на допомогу тваринам. Про це повідомляється на сторінці кота Степана в Instagram.

За інформацією, опублікованою на сторінці Степана, за час відкритого збору коштів вдалося зібрати 10 000 доларів, які будуть перераховані таким організаціям: благодійний фонд "Happy Paw", UAnimals, зоопарк XII місяців, Благодійне об'єднання "Плюшка", а також Миколаївський зоопарк.

"Ваш внесок безцінний — завдяки вашій підтримці ми можемо забезпечити гідний догляд та лікування кожній тварині в Україні. Дуже дякую!", — йдеться у повідомленні.

Сам Степан разом зі своєю господаркою зараз перебуває у Франції.

"Дві ночі ми сиділи в підвалі. Тиждень сиділи без світла. Щоб зарядити телефон, ми ходили в сусідній під'їзд у підвал. Потім нам вдалося виїхати. Харківські волонтери допомогли та вивезли нас на залізничний вокзал. Ми сіли в поїзд Харків-Львів (через 20 годин) ми добралися до Львова.. Потім пішли до кордону з Польщею.На кордоні ми стояли в пішій черзі, людей було дуже багато (4-5 тис.).Ми пройшли кордон через 9 годин.Потрапивши до Польщі, до нас надійшла пропозиція про допомогу від Всесвітньої Асоціації Інфлюенсерів з Монако, які допомогли нам дістатися до Франції, щоб тут почекати той самий день, коли ми зможемо повернутися додому.З нами зараз все гаразд. що в наших силах", - написала господиня Степана.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися