На Харківщині майже 15 тисяч будинків були без газу

На Харківщині комунальники оперативно відновили газопостачання

На Харківщині комунальники відновили газопостачання мешканцям 14 500 будинків. Люди були без газу після влучення російського снаряда до газопроводу високого тиску. Газ відновили у Золочівській та Солоницівській територіальних громадах, селищі Пересічне та Ольшани. Роботи продовжуються у всьому підконтрольному регіоні. Про це повідомили у компанії "Харківгаз".

"Зокрема, відновлювальні роботи проведені у місті Люботин та селищі Покотилівка, - пояснили у "Харківгазі". - Ремонтні бригади Люботинської, Мерефянської та Зміївської дільниць акціонерного товариства "Харківгаз" протягом двох днів змінювали розбиту суть і в суботу, 14 травня, почали підключення населених пунктів Харківського району", - говориться на сайті компанії.

Нагадаємо, на Харківщині 11 травня війська РФ прямим попаданням снаряда перебили газопровід. Про це розповіли у Департаменті житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Харківської обласної військової адміністрації. Без газопостачання залишилося 17,5 тис. домоволодінь у 9 населених пунктах: у Люботині, смт Новий Високий, смт Покотилівка, смт Коротич, смт Рай-Єленівка, с. Березівка, а також у садових товариствах "Бор", "Універсал", "Шассі".



Джерело: https://khgaszbut.com.ua/ru
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися