В Харкові знов можна сплатити комуналку у відділеннях в переходах метро

Відділення відкрили, щоб комунальні підприємства міста змогли отримати гроші за надані послуги

Сьогодні, 26 березня, в міській раді Харкова повідомили, що у місті відновлюють роботу відділення "Мегабанку", які розташовані у підземних переходах метро.  Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі міськради.

Відділення працюватимуть 9:00 до 17:00.

В міськраді зазначили, що саме через "Мегабанк" більшість містян здійснюють платежі за комунальні послуги. Таким чином, з закриттям пунктів прийому у зв’язку з карантином у місті, зменшилася і кількість платежів. Так, до сьогоднішнього дня працювали тільки дев'ять відділень банку.

Наразі, крім пунктів прийому платежів у підземних переходах, в Харкові працює ще 41 пункт. Таким чином, всього працюють 60 пунктів прийому платежів від населення.

Роботу кас відновили з метою підтримки міських комунальних підприємств. Там зменшення кількості платежів назвали катастрофою. 

Крім того, в міськраді повідомили, що міська влада звернувся до Прем'єр-міністра України з низкою пропозицій, які стосуються підтримки комунальних підприємств. Зокрема, йдеться про можливість компенсації.

Фото: timeua.info

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові будуть дезінфікувати вулиці, тротуари, під’їзди і зупинки громадського транспорту. Обробку обіцяють розпочати вже з п’ятниці, 27 березня.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися