У Харкові запустили нові маршрути громадського транспорту (Список)

У Харкові продовжують відновлювати курсування маршрутів громадського транспорту — йдеться про кілька тролейбусних маршрутів

У Харкові продовжують відновлювати курсування маршрутів громадського транспорту — йдеться про кілька тролейбусних маршрутів. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Харківської міської ради з посиланням на дані Департаменту інфраструктури.

Відомо, що йдеться про відновлення руху тролейбусних маршрутів під номерами 19, 20 та 24. Дані маршрути курсуватимуть такими лініями:

– №19 – розворотне коло 602-й м/р – розворотне коло на вулиці Одеській;

– №20 – розворотне коло   602-й м/р - розворотне коло на станції метро "Захисників України";

– №24 – розворотне коло   602-й м/р - розворотне коло на станції метро "Академіка Барабашова".

Нагадаємо, що тало відомо, коли жителі Харкова можуть ховатися на станціях міського метрополітену від обстрілів російських окупантів. Про це стало відомо із коментаря, який дав журналістам міський голова Харкова Ігор Терехов в ефірі національного телемарафону. За його словами, міська влада запустила метрополітен та інший громадський транспорт, проте вночі підземка залишиться укриттям від обстрілів для мешканців Харкова. Терехов зазначив, що входи на станції метрополітену будуть постійно відчинені. Мер Харкова підкреслив, що ситуація в місті залишається небезпечною, а городяни мають бути обережними та пам'ятати про можливість обстрілу російськими окупантами.

24 лютого 2022 року росія розпочала повномасштабне військове вторгнення в Україну, назвавши цей акт агресії "спеціальною військовою операцією". Однією метою супротивника була саме окупація Харкова, проте ворожі війська так і не змогли досягти успіхів у місті. Сьогодні ЗСУ проводять контрнаступальні дії на півночі від Харкова та поступово женуть супротивника за лінію державного кордону.



Александр

31 травня 2022, 13:18

Очень хороший маршрут N20. До Конного базара без пересадок. Удобно!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися