Пункти видачі гуманітарної допомоги у Харкові змінилися: де її отримати

Пункти видачі гуманітарки розташовані у відділеннях "Укрпошти" та "Нової пошти"

7 червня у Харкові триває видача гуманітарної допомоги городянам. У Telegram-каналі Харківської обласної військової адміністрації попереджають, що сьогодні адреси пунктів видачі змінилися.

Гуманітарну допомогу можна отримати у відділенні "Укрпошти" або у відділенні "Нової пошти" абсолютно безкоштовно. Щоб отримати продуктовий набір, необхідно зареєструватися в чат-боті. Якщо такої можливості немає, можна звернутися до контакт-центру за телефоном: 057-728-19-18.

Крім того, продуктові набори видаються у порядку живої черги. Нижче будуть опубліковані адреси, за якими можна отримати гуманітарну допомогу сьогодні, 7 червня. До відділень "Нової пошти" та "Укрпошти" за гуманітаркою можна звертатися з 9:00 до 16:00.

Адреси пунктів видачі гуманітарної допомоги у Харкові:

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

Під Ізюмом бригада "Холодний Яр" знищила ворожі танки. У Мережі було опубліковано відео. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

В інтернеті з'явилася інформація про штурм Харкова. У Харківській обласній військовій адміністрації розповіли занепокоєним городянам про те, чи правдива ця інформація чи ні. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

У харківському парку Горького обстріляли "Американські гірки". У пресслужбі парку було опубліковано відповідні фотографії. За її інформацією, про блоки снарядів і ракет потрапили в монорейку та опорні стовпи, пошкодили обладнання та посадкові модулі.

Під Харковом ЗСУ ліквідували відомого російського солдата. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



НАДЕЖДА

6 липня 2022, 13:06

СПАСИБО ВАМ....

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися