По вулицях Харкова роз'їжджатиме трофейний "Тигр" (ФОТО)

"Тигр", який тепер призначено для патрулювання міста, став своєрідним подарунком на День міста

Харківські спецпризначенці патрулюватимуть вулиці міста на трофейному "Тигрі". Про це повідомили у пресслужбі Поліції Харківської області.

За інформацією джерела, після ремонту на одному із харківських підприємств російська техніка отримала українське оснащення. Тепер на ній розміщено патріотичний напис та розвивається український прапор.

Зазначається, що на початку війни під час бойових дій у місті харківські спецпризначенці відбили російський Тигр в окупантів. Згодом його упорядкували й тепер він працюватиме на користь Харкова.

"Це російська техніка, яка їхала від російського Білгорода до нашого українського Харкова. Зараз ним їздитимуть герої. Ми точно доїдемо як мінімум до Білгорода на ньому", - начальник ГУНП у Харківській області Володимир Тимошко.

Тигр, який тепер призначений для патрулювання міста, став своєрідним подарунком на День міста.

"Харків'яни заслужили на цей подарунок. З місця презентації екіпаж спецпризначенців уже українського Тигра вирушив на своє перше патрулювання вулицями міста-героя Харкова", - додав Тимошко.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харківській області з уламків збитого біля Циркунів вертольота Мі-28Н "Нічний мисливець" зробили сувенірні монети. Ідея належить колишньому військовому, волонтеру та засновнику військового порталу "SHERIFF Tactical Gear" із позивним "Шериф". Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Терехов прокоментував можливі обстріли 23 та 24 серпня. На день міста 23 серпня та День незалежності України 24 серпня будуть посилені комендантські обмеження та охорона міста загалом.

 У Харкові змінився графік роботи пунктів видачі гуманітарної допомоги. Цього тижня продуктові набори можна буде отримати лише у четвер та у суботу. У вівторок пункти видачі буде закрито. Як повідомили у ХОВА, через можливі провокації з боку РФ 23 серпня мешканцям не видаватимуть допомогу.

 У Харківській області українські військові знищили російську систему протиповітряної оборони "Шилка", яку сховали в лісосмузі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися