Юлія Світлична продовжує надавати допомогу мешканцям Харківської області

Народний депутат Юлія Світлична передала лікарням Харківської області захисні костюми, маски, рукавички і партію безконтактних термометрів

Сьогодні, 5 квітня, в Красноградську Центральну районну лікарню народна депутат України, Юлія Світлична передала засоби індивідуального захисту медиків та прилади для контролю стану здоров'я пацієнтів.

Зараз в Україні, і в Харківській області зокрема, гостро постала проблема захисту медичного персоналу лікарень, які приймають як підтверджені випадки, так і людей з підозрою на коронавірусну інфекцію. За минулий тиждень зафіксовано зростання інфікування саме серед медиків.

У Харківській області крім низки лікарень, розташованих в обласному центрі, в список приймаючих установ внесено також опорні районні лікарні, в тому числі Красноградська. Персоналу лікарні народний депутат передала захисні костюми, маски, рукавички і партію безконтактних термометрів.

"Захистити персонал лікарень, які стоятимуть на першій лінії оборони - першочергове завдання. І до цього треба ставитися відповідально - не нагнітати штучну паніку або ажіотаж, а допомагати спільними зусиллями там, де кожен бачить таку можливість",- вважає Юлія Світлична. Також вона закликала жителів виконувати приписи карантинних заходів та відповідально поставитися до норм особистої та громадської гігієни.

Раніше, на старті протиепідемічних заходів в країні депутат вже надала допомогу Лозівському ТМО, передавши засоби індивідуального захисту лозівським медикам.

Слід зазначити, що протягом кількох останніх років у Красноградській ЦРЛ провели капітальні ремонти в більшості корпусів - капітально відремонтували харчоблок, утеплили терапевтичний, хірургічний і поліклінічний корпуси, відремонтували ряд відділень, в тому числі - інфекційне, яке зараз прийматиме інфікованих жителів Красноградського та прилеглих районів. У лікарні також було закуплено багато нового медичного обладнання. Серед іншого - апарати УЗІ, цифровий флюорограф, нове лабораторне обладнання (мікроскопи, хімічні аналізатори).

Персонал Красноградської клініки окремо подякував Юлії Світличній за зроблені ремонти, її переоснащення та постійну увагу до закладу, який вона приділяла на посаді глави Харківської області.

Читайте також: харківським школярам повідомили розклад занять по телевізору. Телевізійне навчання почнеться вже з наступного тижня.



Джерело: https://comments.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися