На Харківщині чиновник із оточення Слюсарєва отримав високу посаду

В декларації, тоді ще кандидат на посаду голови РДА, вказав заробітну плату отриману від колишнього помічника Пшонки

Днями президент України Зеленський призначив керувати районом людину, яка отримувала зарплату від "тіньового куратора" Харківщини. Про це повідомляє "Depo.Харків".

Так, Дергачівську РДА в Харківській області очолив Володимир Усов. Відповідне розпорядження оприлюднене на сайті президента України. Глава держави підписав його 3 квітня.

У січні 2020 року Усов подавав декларацію як кандидат на посаду голови Дергачівської РДА Харківської області. На цей час у реєстрі немає його декларації як вже призначеного голови районної державної адміністрації.

Згідно декларації Усова у якості кандидата на посаду, він проживає в селищі Слатине Дергачівського району. Нерухомості у власності не має, але вказав у декларації будинок площею 121,1 кв. м, яким володіє його дружина. Також новий керівник району немає у власності жодного транспортного засобу.

У 2019 році він заробив 92,5 тисяч гривень заробітної плати за основним місцем роботи – у ФОП Слюсарєв Вадим Олексійович. Ще 5,2 тисяч гривень отримав від ФОП Слюсарєва Тетяна Дмитрівна. 

До 7 листопада 2017 року Усов обіймав посаду інспектора прикордонної служби у військовій частині 9951. 

У розслідуванні програми "Схеми" Слюсарєва називають тіньовим куратором штабу партії Володимира Зеленського у Харківській області. У минулому Слюсарєв був помічником Артема Пшонки. Також він відомий тим, що очолював прикордонну службу в Харківській області.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харківській області президент призначив нових голів районних держадміністрацій. Йдеться про нові керівників Балаклійського, Барвінківського, Близнюківського, Великобурлуцького, Дергачівського, Коломацького, Первомайського та Чугуївського районів Харківської області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися