В одному з районів Харкова збільшать кількість автобусних маршрутів – Ігор Терехов

Ігор Терехов анонсував запуск нових маршрутів цього тижня.

Мешканці Харкова поступово повертаються до міста, незважаючи на складні умови. Для зручності мешканців Північної Салтівки збільшують кількість автобусних маршрутів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігоря Терехова.

Так, мер повідомив, що на Північну Салтівку вже пустили частину нових маршрутів, цього тижня буде запроваджено ще нові маршрути.

"Є ймовірність відключень і щоб не зупиняти громадський транспорт, ми продумали по кожному маршруту дублюючі автобусні маршрути. Люди зможуть дістатися практично з будь-якої точки Харкова до будь-якої іншої точки міста", – наголосив міський голова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові для мешканців Північної Салтівки відкрили ще один тролейбусний маршрут.

20 жовтня відкрили новий тролейбусний маршрут №31. Тролейбус курсує від розворотного кола "Північна Салтівка" до розворотного кола "Ст.м. "Турбоатом". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Департаменту інфраструктури Харківської міської ради.

Маршрут запроваджується у зв'язку з необхідністю забезпечення пасажирських перевезень мешканців Північної Салтівки. Тролейбус №31 курсуватиме так: розворотне коло "Північна Салтівка" – вул. Гвардійців-Широнінців – пр. Ювілейний – пр. Льва Ландау – пр. Героїв Харкова – розворотне коло "Ст. м. "Турбоатом".

Автобус № 69е "Пр. Жуковського - ст. м. "Університет" почав курсувати 28 жовтня, повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, введення маршруту пов'язане з необхідністю забезпечити перевезення мешканців сіл. Жуковського, мікрорайонів Шишківки та Помірок у період військового стану.

Автобус №69е курсуватиме так: пр. Жуковського – вул. Академіка Проскури – вул. Чкалова – вул. Лісопаркова – вул. Рудика – Харківське шосе – вул. Сумська – пр. Незалежності – ст. м. "Університет"; у зворотному напрямку: пр. Незалежності – пр. Науки – пр. Незалежності – вул. Сумська та далі за маршрутом.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися