Олександр Фельдман оголосив про початок відновлення Екопарку у Харкові (ВІДЕО)

Тварини та вольєри постраждали через бойові дії у Харкові.

10 листопада засновник Екопарку у Харкові Олександр Фельдман повідомив, що розпочинається відновлення одного з улюблених місць відпочинку харків'ян – Фельдман Екопарку.

Олександр Фельдман зазначив, що до парку повернулися перші мешканці: африканські буйволи. Вони втекли ще навесні до сусідніх лісів, рятуючись від обстрілів. Тварин вдалося знайти та відловити.

"Ми залучали їх їжею на територію Екопарку, і всі вони прийшли, причому деякі – вже з дітьми, частина з них самі заходили до вольєрів", – розповів засновник парку.

Відтак оголошено про відлік часу відродження Екопарку. Спочатку заплановано розмінування всієї території, після цього робітники візьмуться за прибирання та консервацію будівель, що залишилися на зиму.

"Робота має бути величезною. 70-80% наших будівель зруйновано, вони вже не відновлюються. Ми намагатимемося зробити все, щоб попередні роботи до весни були закінчені, і ми вийшли до початку будівництва", - зазначив меценат.

Він повідомив, що головні завдання працівників Екопарку та його особисто – щоб тварини були забезпечені кормом та всім необхідним для успішної зимівлі, а також – провести розмінування, прибирання та підготовку території парку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові відновлюються конструктиви житлових будинків після обстрілу (ФОТО). Дірки в будинках від ракет та снарядів "латають" будівельники. Росіяни зруйнували дуже багато будинків ще навесні, коли в місті йшли бойові дії, а також ворожі ракети досі прилітають окремими районами, знищуючи інфраструктуру міста і квартири харків'ян. Наразі міська влада продовжує відбудовувати житло людей у різних районах Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися