Що в Харкові буде з громадським транспортом сьогодні, 15 грудня

У четвер тролейбуси тимчасово не їздитимуть проспектом Ювілейним.

Рух тролейбусів на пр. Ювілейному, на ділянці від вул. Гвардійців Широнінців до розворотного кола "602 мікрорайон", буде припинений з 11:00 до 13:00 15 грудня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов’язано з аварійним ремонтом контактної мережі тролейбуса.

На час робіт тролейбуси курсуватимуть так:

№19: розворотне коло "вул. Одеська" - пр. Героїв Сталінграда - пр. Льва Ландау - пр. Героїв Харкова - ст. м. "Турбоатом";

№20: розворотне коло "ст. м. "Захисників України" - вул. Броненосця "Потьомкін" - пр. Героїв Харкова - пр. Ювілейний - ст. м. "Академіка Барабашова";

№24: не курсуватиме.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові працює безкоштовна доставка гарячих обідів: хто може отримати

Гарячі обіди отримують харків’яни адресно. З перших днів роботи пунктів харчування в Немишлянському районі організовано адресну доставку гарячих обідів мешканцям, які за станом здоров’я не можуть дістатися пунктів харчування. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Завдяки злагодженій роботі працівників територіального центру надання соціальних послуг за два тижні було доставлено майже 1,1 тис. комплексних обідів мешканцям району, які потребують особливої уваги і піклування. Нагадаємо, що в місті працюють пункти видачі гарячого харчування. Опубліковано перелік шкіл, де з 1 грудня почнуть працювати пункти видачі гарячого харчування. Список адрес можна подивитися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися