На "Укрпошті" відтепер можна отримувати посилки без документів: що для цього потрібно

У відправленні мають бути відсутні позначки "Вручити особисто" та/або "Судова повістка".

"Укрпошта" дозволила громадянам отримувати відправлення без документів – за допомогою SMS-повідомлення. Про це компанія повідомила у Telegram, інформують "Коментарі. Харків".

"Від 27 грудня у всіх відділеннях "Укрпошти" можна отримати відправлення без документів — за допомогою SMS-повідомлення! Нововведення діє для фізичних осіб та за умови, що вказано номер телефону отримувача", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що скористатися послугою можна, якщо оголошена цінність посилки - до 15 тис. грн, а післяплата - до 5 тис. грн для внутрішніх відправлень. Також оголошена цінність має бути до 20 тис. грн для міжнародних відправлень.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові та області визначилися з комендантською годиною на Новий Рік

Очільник поліції області повідомив, які правила діятимуть у новорічну ніч.

Дія комендантської години на Харківщині у ніч з 31 грудня на 1 січня збережеться як у звичайні дні і триватиме з 23:00 до 5:00 години. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника ГУ НП в Харківській області Володимира Тимошка.

Очільник поліцейського главку нагадав, що вимоги комендантської години діятимуть незалежно від того, святковий чи будній день.

"Перебувати на вулиці та в інших громадських місцях в цей період заборонено, - зазначив Володимир Тимошко. - Поліцейські ретельно перевірятимуть порушників комендантської години, їх документи, доставлятимуть до підрозділів поліції для встановлення особи".

Виходити під час комендантської години можна тільки у разі отримання сигналу про повітряну тривогу, аби дістатися найближчого укриття. При цьому обов’язково мати з собою документ, який посвідчує особу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися