У громаді Харківщини будуть в суботу ліпити вареники для поранених захисників

Таку акцію проведуть напередодні Дня Соборності України.

Напередодні Дня Соборності у Близнюківській громаді ліпитимуть вареники. До роботи запрошують місцевих жителів та внутрішньо переміщених осіб. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Близнюківської селищної ради.

"Коли всі ми, українці, з різних регіонів нашої прекрасної країни, працюємо разом, створюємо щось важливе і знакове, боремося з ворогами і відстоюємо своє право на майбутнє у вільній, незалежній, соборній державі, - це і є сенс Соборності.

Тому пропонуємо внутрішньо переміщеним особам, які зараз перебувають на Близнюківщині, та всім бажаючим місцевим жителям, відзначити День Соборності спільною працею", – зазначають у повідомленні.

Напередодні свята, у суботу, 21 січня, усі зберуться разом і наліплять вареників для поранених захисників.

Всі деталі за телефоном – 050 700 99 99.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Одна з громад Харківської області отримала багато гуманітарної допомоги

Про оперативну обстановку на Харківщині в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Під вогнем залишаються населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів. Ворог систематично знищує виключно цивільну інфраструктуру, приватні житлові будинки, заклади освіти", – зазначив очільник області.

Триває гуманітарне розмінування в області. На сьогодні знешкоджено близько 50 тис. вибухонебезпечних предметів.

"Продовжуємо разом з міжнародними партнерами, зокрема гуманітарною місією ООН, забезпечувати населення Харківщини гум допомогою", – повідомив Олег Синєгубов.

Учора, 18 січня, черговий гуманітарний вантаж передали до Вовчанська. У місто приїхало 7 фур із будматеріалами, ліхтарями, постільною білизною, одягом, ковдрами, посудом, продуктовими та гігієнічними наборами.

"Всі ці речі вкрай необхідні людям, які постраждали від окупації", – зазначив Синєгубов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися