У Харкові два дні громадський транспорт курсуватиме зі змінами

Два трамваї змінять маршрути руху.

Рух трамваїв на вул. Героїв Праці, від вул. Шевченка до вул. Академіка Павлова, та на вул. Шевченка, від вул. Героїв Праці до розворотного кола "Журавлівський гідропарк", буде припинений з 10:00 до 15:00 25 та 26 січня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов’язано з аварійним ремонтом контактної мережі.

На час робіт трамваї курсуватимуть так:

№27: розворотне коло "Новожанове" - вул. Москалівська - вул. Гольдбергівська - вул. Молочна - пл. Захисників України - пр. Героїв Харкова - вул. Академіка Павлова - ст. м. "Героїв праці";

№28: розворотне коло "Новожанове" - вул. Москалівська - вул. Гольдбергівська - вул. Молочна - пл. Захисників України - пр. Героїв Харкова - вул. Академіка Павлова - вул. Семиградська - вул. Віринська - вул. Мойсеївська - вул. Шевченка - розворотне коло "Журавлівський гідропарк".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові продовжують різати колеса на автівках (ФОТО)

У Харкові продовжуються хуліганські дії стосовно автомобілів місцевих мешканців. Вже неодноразово харків’яни зверталися до поліції з заявами про те, що колеса їхніх автівок порізані невідомими.

Про ще один такий випадок хуліганства повідомили і в місцевому телеграм-каналі "Харків 1654". Автор публікації зазначив, що минулої доби на вулиці Дружби Народів невідомі порізали колеса у щонайменше двадцяти автівок.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліція розшукує злочинців, які ріжуть колеса в Салтівському та Київському районах Харкова. Ще на початку грудня серед припаркованих машин у цих районах було виявлено 17 таких випадків пошкодження колес.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися