Ігор Терехов розповів, що чекає на радянські багатоповерхівки та центр міста

Для дослідження буде обрано три житлові квартали.

Багатоквартирні будинки радянських часів, що становлять 80% житлового фонду міста Харкова, будуть модернізовані.

Про це сьогодні, 3 лютого, на пресзустрічі з пропозицій щодо внесення змін у Генплан міста Харкова повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію міськради.

За його словами, для підвищення енергоефективності у будинках покращать теплоізоляцію, для збільшення площі – модернізують модульні надбудови, а також запровадять на рівні кварталу виробництво відновлювальної енергії.

"Реконструкція житла просуватиметься замкнутим циклом з використанням місцевої промисловості та з переробкою сміття. Житлові квартали розглядатимуться як частина цього проєкту. Для дослідження буде обрано три житлові квартали", - повідомив Ігор Терехов.

Також мер зазначив, центр Харкова буде відновлено з повагою до минулого. Крім того, цьому району буде надано нове життя завдяки новій знаковій архітектурній пам'ятці в існуючій будівлі, символічному громадському твору мистецтва та редизайну ключових громадських місць з урахуванням їхньої історії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Як передавати показання газових лічильників для мешканців Харківської області: інструкція

У зв‘язку з переходом АТ "Харківгаз" до групи Нафтогаз, змінюються способи передачі показань лічильників для мешканців Харківської області. Передати показання лічильників клієнти АТ "Харківгаз" можуть наступними способами: - на сайті gas.ua; client@gas.ua; - за телефонами: +38066-300-2-888; +38098-300-2-888; +38093-300-2-888; - а також у центрах обслуговування клієнтів районних дільниць та відділень АТ "Харківгаз".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися