У п'ятницю буде припинено рух однією з вулиць: як проїхати

У п'ятницю деякий електротранспорт курсуватиме за іншим маршрутом.

Рух трамваїв по вул. Полтавський Шлях та вул. Залютинській, на ділянці від вул. Євгена Котляра до розворотного кола "Залютине", буде припинено з 10:00 до 12:00 10 лютого. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію міської ради.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов’язано з необхідністю виконання АТ "Харківобленерго" ремонтних робіт на підстанції.

У цей час трамвай №3 курсуватиме наступним чином: розворотне коло "Новожанове" - вул. Москалівська - вул. Гольдбергівська - пров. Рибасівський - вул. Греківська - вул. Університетська - пл. Павлівська - пл. Сергїївська - вул. Полтавський Шлях - вул. Євгена Котляра - розворотне коло "Південний вокзал".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 9 лютого: ворог завдав декілька авіаударів

У Харківській області ворожі війська продовжують наносити удари по мирним мешканцям. Люди гинуть та зазнають поранень.

За даними Генерального штабу ЗСУ, противник, намагаючись взяти під повний контроль Донецьку та Луганську області, продовжує зосереджувати основні зусилля на ведені наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках в районах Кремінна, Бахмут, Авдіївка, Опитне, Мар’їнка і Вугледар. Активно застосовує оперативно-тактичну та армійську авіацію для завдання ударів по позиціях наших військ.

На Слобожанському напрямку ознак формування наступальних угруповань не виявлено. Обстрілів зазнали райони населених пунктів Уди, Червона Зоря, Красне, Липці, Стариця, Вовчанськ, Варварівка, Верхня Писарівка, Амбарне, Фиголівка, Красне Перше, Новомлинськ,  Дворічна і Западне на Харківщині. Є загиблі та пораненні серед цивільного населення, а також пошкоджено велику кількість цивільних житлових будинків.

На Куп’янському напрямку під вогневий вплив потрапили райони населених пунктів Куп’янськ, Синьківка, Кучерівка, Піщане, Курилівка, Кислівка, Табаївка і Берестове Харківської області. Ворог завдав авіаударів неподалік Котлярівки і Табаївки Харківської області.

За інформацією начальника Харківської ОВА Олега СИнєгубова, учора в смт Дворічна Куп'янського району протягом дня під артилерійським обстрілом перебували житлові будинки. Біля 14:00 від поранень загинули двоє цивільних людей: 48-річний чоловік та жінка 45 років.

У Чугуївському районі за день 5 поранених. У Вовчанську артилерійським вогнем пошкоджено щонайменше 7 багатоквартирних та 2 приватні житлові будинки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися