Дитяча лікарня Харкова отримала важливе обладнання

Завдяки благодійникам обладнання доставлять у дві філії медзакладу.

Міська дитяча клінічна лікарня №19 отримала два бензинових генератори потужністю 8,2 кВт та 5,5 кВт. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у Департаменті охорони здоров’я, для забезпечення безперебійної роботи під час відключення електроенергії ці генератори будуть підключені у філіях Центру первинної медичної допомоги на вул. Полтавський Шлях та пр. Слави.

Поставка обладнання відбулася завдяки благодійній ініціативі "Humanitarian bridge-direct actions for Ukraine" та проєкту "Projects with a Heart".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 14 лютого: Сили оборони відбили атаку окупантів в області

За минулу добу з 13 на 14 лютого російські окупаційні війська продовжують атакувати лінію оборони на Харківщині. Крім того, загроза завдання ударів російською федерацією залишається високою по всій території України. Водночас, наша система протиповітряної оборони постійно зміцнюється. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. Зазнає значних втрат. Збройні Сили України вживають додаткових заходів для посилення оборони.

За минулу добу підрозділи наші воїни відбили атаки окупантів в районах населеного пункту Гряниківка Харківської області.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено. На полігонах республіки білорусь тривають заходи бойової підготовки російських військ.

Минулої доби ворожих обстрілів зазнали райони населених пунктів Ветеринарне, Красне, Вовчанськ і Дворічанське на Харківщині.

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник обстріляв з танків, мінометів та артилерії райони населених пунктів Новомлинськ, Дворічна, Масютівка, Синьківка, Куп’янськ, Степова, Кислівка, Табаївка, Крохмальне, Берестове, Піщане, Вишневе і Чернещина Харківської області.

 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися