Завтра у Харкові припинить курсувати один з автобусів

Тепер почне працювати один з трамвайних маршрутів.

Автобус №266 припинить роботу з суботи, 25 лютого. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов'язано з закінченням робіт з відновлення контактних та кабельних мереж на пр. Тракторобудівників та вул. Героїв Праці.

З суботи почнуть роботу трамвайні маршрути №16 ("Розворотне коло "Салтівське" - вул. Шевченка - розворотне коло "Салтівське"), №16А ("Розворотне коло "Салтівське" - вул. Академіка Павлова - розворотне коло "Салтівське") та буде продовжено трамвайний маршрут №27 до розворотного кола "Салтівське".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області через обстріли вимикають світло

Окупанти пошкодили мережі у Харківській області.

По всім областям дефіцит потужності в енергосистемі відсутній і наразі не прогнозується. В енергосистемі працюють усі види електростанцій. Імпорт електроенергії продовжує знижуватися завдяки стабілізації електропостачання в країні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію НЕК "Укренерго".

В енергокомпанії зазначають, що через пошкодження мереж операторів системи розподілу, спричинені ворожими обстрілами, є знеструмлення у прифронтових районах Дніпропетровської, Харківської, Херсонської областей і прикордонних районах Сумської та Чернігівської областей. У Херсоні внаслідок обстрілів та аварії на ТЕЦ відсутнє теплопостачання.

Там, де дозволяє безпекова ситуація, проводяться ремонтні роботи. Ліміти споживання до областей не доводились через відсутність дефіциту потужності в енергосистемі. Однак при зміні ситуації в енергосистемі та різкому зростанні споживання можливе застосування відключень.

"Також тривають аварійно-відновлювальні роботи на всіх інших пошкоджених об’єктах "Укренерго". Через масштабність та складність отриманих пошкоджень відновлення функціонування енергооб’єктів вимагає багато ресурсів та часу", – зазначають в "Укренерго".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися