У ЦНАП Харкова не всі послуги є безкоштовними: список

Оплатити послуги у ЦНАП можна терміналом.

Центр надання адміністративних послуг міста Харкова нагадує, що деякі сервіси є платними. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Плату у ЦНАП беруть за:

- паспортні послуги;

- реєстрацію та зняття з реєстрації місця проживання/перебування;

- реєстрацію бізнесу;

- витяги з державних реєстрів.

Щоб їх сплатити, достатньо мати при собі банківську картку або ґаджет із системою безконтактної оплати.

У ЦНАП зазначили, що кількість грошових операцій, які оплатили через POS-термінали у центрах, склала 11,6 тис., а це близько 80% від усіх отриманих платних адмінпослуг.

"Сучасний світ поступово відходить від паперових грошей. Тому безготівкова оплата - це те, що робить сервіси міста більш комфортними та простими для кожного", - наголосили у ЦНАП міста Харкова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 4 березня: окупанти не полишають спроб наступати

Розпочалася триста сімдесят четверта доба російського широкомасштабного вторгнення. Протягом минулої доби російська федерація завдала 32 авіаційних та 6 ракетних ударів, здійснила 84 обстріли з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільній інфраструктурі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Загроза завдання окупантами ракетних ударів залишається значною по всій території України.

Ворог зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Минулої доби наші захисники відбили на них понад 150 атак противника.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін, наступальних угруповань противника не виявлено. Протягом минулої доби ворог обстріляв райони близько 10 населених пунктів Харківської області. Серед них – Стрілеча, Стариця,  Вовчанськ,  Бударки та Амбарне.

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник безуспішно вів наступальні дії в районах населених пунктів Кремінна і Білогорівка Луганської області та Спірне і Веселе – Донецької.

Здійснив артилерійські обстріли районів населених пунктів поблизу лінії зіткнення. Зокрема, це – Дворічна, Куп’янськ, Крохмальне Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися