У Харківській області за декілька місяців зносилися тимчасові переправи

Тимчасові мости просто стерлися за місяці експлуатації.

На дорозі М-03 Київ – Харків – Довжанський дорожники відновлюють проїзну частину тимчасового мосту та перильну огорожу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби автомобільних доріг у Харківській області.

Штучна споруда через річку Сіверський Донець розташована у місті Ізюм. За місяці активного користування та високої інтенсивності руху тимчасова переправа зносилася.

Задля забезпечення безпечного та безперешкодного руху транспортних засобів дорожники виконують роботи в 2 етапи.

Спершу демонтували металево-накладний просічно-витяжний лист. Далі – розчистили проїзну частину від бруду та наслідків несприятливих погодних умов.

На другому етапі влаштували дерев‘яний настил та відремонтували перильне огородження.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 4 березня: окупанти не полишають спроб наступати

Розпочалася триста сімдесят четверта доба російського широкомасштабного вторгнення. Протягом минулої доби російська федерація завдала 32 авіаційних та 6 ракетних ударів, здійснила 84 обстріли з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільній інфраструктурі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Загроза завдання окупантами ракетних ударів залишається значною по всій території України.

Ворог зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Минулої доби наші захисники відбили на них понад 150 атак противника.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін, наступальних угруповань противника не виявлено. Протягом минулої доби ворог обстріляв райони близько 10 населених пунктів Харківської області. Серед них – Стрілеча, Стариця,  Вовчанськ,  Бударки та Амбарне.

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник безуспішно вів наступальні дії в районах населених пунктів Кремінна і Білогорівка Луганської області та Спірне і Веселе – Донецької.

Здійснив артилерійські обстріли районів населених пунктів поблизу лінії зіткнення. Зокрема, це – Дворічна, Куп’янськ, Крохмальне Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися