Сьогодні у Харківській області видають гуманітарну допомогу родинам ВПО

Благодійна організація проводить видачу гуманітарної допомоги родинам з дітьми.

Сьогодні, 24 березня,  з 10:00-11:00 у Пісочинській громаді видають гуманітарну допомогу від благодійної організації "Український благодійний альянс". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Пісочинської громади.

Гуманітарну допомогу видають родинам ВПО, які виховують дітей віком від 0-3 років. Видається один пакунок на родину.

Місце видачі: смт. Пісочин, вул. 1 Травня, 5.

Обов`язково необхідно мати оригінали документів: паспорт, довідки ВПО та свідоцтво про народження дитини (паперові або в ДІЇ).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Укрзалізниця запускає новий поїзд через Харківщину (розклад)

Перший потяг цим рейсом відправиться 8 квітня. Після успішного досвіду "Поїзда єднання" Укрзалізниця запускає поїзд №104/103 Львів — Краматорськ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Укрзалізниці.

Рейс відправлятиметься зі Львова з 8 квітня через день о 18:35 і прибуватиме в Краматорськ о 15:06. У зворотному напрямку, з Краматорська, поїзд вирушатиме з 9 квітня через день о 15:55 і прибуватиме до Львова об 11:51. Потяг прямуватиме через Красноград, Лозову, Близнюки та Барвінкове Харківської області. Квитки на поїзд уже доступні в застосунку Укрзалізниці, на сайті, у чат-боті та в касах вокзалів.

Сьогодні у Харкові деякий транспорт змінить маршрути

Рух трамваїв у пров. Салтівському та на Салтівському шосе, на ділянці від вул. Академіка Павлова до розворотного кола "602-й мікрорайон", буде припинений з 10:00 до 15:00 24 березня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов’язано з ремонтом трамвайної колії. У цей час трамваї курсуватимуть так:

№6: розворотне коло "Південний вокзал" – вул. Євгена Котляра – вул. Полтавський Шлях – пл. Сергіївська – пл. Павлівська – пл. Конституції – пр. Героїв Харкова – вул. Кошкіна – вул. Плеханівська – парк Машинобудівників;

№8: розворотне коло  "вул. Одеська" – пр. Героїв Сталінграда – вул. Морозова – вул. Плеханівська – вул. Молочна – пл. Захисників України – пр. Героїв Харкова – вул. Академіка Павлова – в’їзд Семиградський – вул. Віринська – вул. Мойсеївська – вул. Шевченка – розворотне коло "Журавлівський гідропарк".




Галина

26 березня 2023, 12:01

Впл із вовчанська,орендую житло в Харкові разом з чоловіком

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися