У Харкові готуються до закінчення опалювального сезону

З понеділка у Харкові діють графіки регулювання теплопостачання, що зменшить суми у платіжках харків’ян.

Фахівці КП "Харківські теплові мережі" готуються до закінчення опалювального сезону та в пришвидшеному темпі відпрацьовують звернення громадян. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили на підприємстві, за минулі дві доби фахівці ХТМ виконали понад 600 заявок. Також бригади локалізували та усунули 43 дефекти на внутрішньоквартальних мережах.

"З понеділка введені в дію графіки дискретного регулювання теплопостачання, що дозволяє уникати перегрівів в оселях харків'ян та надмірного споживання газу джерелами теплопостачання. І, як наслідок, така економія зменшує суми в платіжках абонентів", - зазначили у "Тепломережах".

Також на підприємстві триває місячник "Зелена весна". Зараз з усіх філій ХТМ вивозиться сміття, а на 25 березня заплановано перший колективний суботник.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Укрзалізниця запускає новий поїзд через Харківщину (розклад)

Перший потяг цим рейсом відправиться 8 квітня. Після успішного досвіду "Поїзда єднання" Укрзалізниця запускає поїзд №104/103 Львів — Краматорськ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Укрзалізниці.

Рейс відправлятиметься зі Львова з 8 квітня через день о 18:35 і прибуватиме в Краматорськ о 15:06. У зворотному напрямку, з Краматорська, поїзд вирушатиме з 9 квітня через день о 15:55 і прибуватиме до Львова об 11:51. Потяг прямуватиме через Красноград, Лозову, Близнюки та Барвінкове Харківської області. Квитки на поїзд уже доступні в застосунку Укрзалізниці, на сайті, у чат-боті та в касах вокзалів.

Сьогодні у Харкові деякий транспорт змінить маршрути

Рух трамваїв у пров. Салтівському та на Салтівському шосе, на ділянці від вул. Академіка Павлова до розворотного кола "602-й мікрорайон", буде припинений з 10:00 до 15:00 24 березня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов’язано з ремонтом трамвайної колії. У цей час трамваї курсуватимуть так:

№6: розворотне коло "Південний вокзал" – вул. Євгена Котляра – вул. Полтавський Шлях – пл. Сергіївська – пл. Павлівська – пл. Конституції – пр. Героїв Харкова – вул. Кошкіна – вул. Плеханівська – парк Машинобудівників;

№8: розворотне коло  "вул. Одеська" – пр. Героїв Сталінграда – вул. Морозова – вул. Плеханівська – вул. Молочна – пл. Захисників України – пр. Героїв Харкова – вул. Академіка Павлова – в’їзд Семиградський – вул. Віринська – вул. Мойсеївська – вул. Шевченка – розворотне коло "Журавлівський гідропарк".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися