Сьогодні у Харківській області видають продуктові набори

Продуктові набори видадуть сьогодні з 11:00 години.

Сьогодні, 4 квітня, буде здійснюватись видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів біля магазину "Уют" на Новоселівці у Балаклійській громаді. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА.

На 11:00 запрошують жителів, які мешкають за наступними адресами:

вул. Володимирська, вул. та пров. Підлужний, вул. Толстого, пров. Толстого, пров. Луговий, вул. Новоселівка, вул. та пров. Весняний, вул. та пров. Некрасова, пров. Новоселівський.

На 12:30 запрошуються жителі, які мешкають за наступними адресами:

вул. Грушевського з 151 номеру, вул. Ціалковського, вул. Пушкіна, пров. Плеханова, пров. та в’їзд Дніпровський, пров. Мостовий,

При собі необхідно мати паспорт.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 4 квітня – зведення Генштабу

Розпочалася чотириста п’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом минулої доби противник завдав 3 ракетних та 21 авіаційного удару, здійснив 33 обстріли з реактивних систем залпового вогню.

Високою залишається ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України, адже ворог і надалі використовує тактику терору. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Завдяки злагодженим діям підрозділів Сил оборони України та героїзму кожного воїна, протягом минулої доби було відбито 69 атак окупвнтів. Найзапекліші бої тривають за населені пункти Бахмут, Авдіївка та Мар’їнка.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін, ознак формувань наступальних угруповань противника не виявлено.

Визначені підрозділи збройних сил республіки білорусь продовжують виконувати завдання у прикордонних з Україною районах.

Російська федерація і надалі використовує  повітряний простір та територію республіки білорусь, її військову інфраструктуру. На білоруських полігонах здійснюється підготовка підрозділів збройних сил російської федерації. 

Зберігається присутність підрозділів противника у прикордонних районах Курської та Бєлгородської областей.

Протягом минулої доби противник здійснив обстріли населених пунктів Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Зибине, Волохівка, Рублене та Вільхуватка на Харківщині.

На Куп’янському напрямку ворожих обстрілів зазнали населені пункти Кам'янка, Петро-Іванівка, Новомлинськ, Дворічна, Кутьківка, Западне, Масютівка Харківської області.



Людмил

11 квітня 2023, 11:16

Пр Приємно що хтось получає нам не дають уже 2 місяця.Може подскажите де можно получить гумонитарку? Я проживаю на Хтз?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися