Поліція США приїхала до Харкова: що трапилося

Продуктивну зустріч харківські поліцейські провели з американськими колегами.

У прифронтовому Харкові поліцейські США провели два дні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника слідчого управління ГУ НП в Харківській області Сергія Болвінова.

"До нас вони приїхали отримати новий і унікальний досвід. Адже за цей рік війни українські слідчі стали першими в світі, хто розслідує військові злочини та знаходить конкретних підозрюваних саме коли бойові дії досі тривають", – зазначає головний слідчий Харківщини.

Сергій Болвінов висловив вдячність керівникам Дослідницького форуму представників поліції США за те, що вони все ж доїхали до Харкова, навіть попри численні попередження про небезпеку.

"Друзі – Чак, Джим та Тері, ми вражені вашою стійкістю – вас не налякала справжня атмосфера вечірнього Харкова, коли на місто вкотре полетіли ракети з Бєлгорода.

А в Ізюмі, коли ви на власні очі побачили, як проводимо ексгумацію жертв російської агресії, ми відчули від вас справжню підтримку", – підкреслив очільник слідчого управління Харківщини.

Учасники форуму дізналися і побачили в Харкові та області те, як працюють слідчі під час війни, та передадуть до американських поліцейських департаментів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Як харків’янам передавати показники газового лічильника з 1 квітня

Клієнти "Харківміськгазу" переходять на сервіси компанії "Нафтогаз України". З 1 до 5 квітня, а надалі щомісяця, споживачі мають передавати показання через нові сервіси. Начальниця управління зовнішніх комунікацій "Харківміськгазу" Марина Зубова розповіла Українському Радіо Харкова, що означають ці зміни, як тепер передавати показання клієнтам компанії, інформують "Коментарі. Харків".

Харківміськгаз та Нафтогаз: що змінилося

"Харківміськгаз" продовжує надавати послуги з доставки природного газу понад 500 000 побутовим клієнтам і понад 2,5 тисячі юридичних осіб — організаціям, установам тощо, та продовжує забезпечувати безперебійне та безаварійне газопостачання жителям міста Харків.

Рахунок для оплати послуги з доставки природного газу залишається для наших клієнтів незмінним. Клієнти, як і раніше, оплачують за послуги з доставки природного газу до АТ "Харківміськгаз". Особові рахунки також незмінні залишаються у клієнтів АТ "Харківміськгаз". Вони складаються з 10 чисел та починаються із "131".

Усі номери телефонів та інші корисні контакти – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися