У Харкові активісти вимагають демонтувати пам’ятник

«Декомунізація. Україна» вимагає демонтувати пам’ятний знак у Харкові.

Обеліск на "честь 30-річчя перемоги радянського народу у Великій Вітчизняній війні" з надписом "слава советскому народу" вимагають демонтувати у Харкові активісти організації "Декомунізація. Україна", інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію організації у Фейсбук.

"А ось таке жахливе одоробло досі є у Харкові на вул. Ковтуна. Майже на перехресті з пр. Л.Ландау.

Надіслали звернення на міську раду з вимогою провести демонтаж". – написали на сторінці "Декомунізації".

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Як харків’янам передавати показники газового лічильника з 1 квітня

Клієнти "Харківміськгазу" переходять на сервіси компанії "Нафтогаз України". З 1 до 5 квітня, а надалі щомісяця, споживачі мають передавати показання через нові сервіси. Начальниця управління зовнішніх комунікацій "Харківміськгазу" Марина Зубова розповіла Українському Радіо Харкова, що означають ці зміни, як тепер передавати показання клієнтам компанії, інформують "Коментарі. Харків".

Харківміськгаз та Нафтогаз: що змінилося

"Харківміськгаз" продовжує надавати послуги з доставки природного газу понад 500 000 побутовим клієнтам і понад 2,5 тисячі юридичних осіб — організаціям, установам тощо, та продовжує забезпечувати безперебійне та безаварійне газопостачання жителям міста Харків.

Рахунок для оплати послуги з доставки природного газу залишається для наших клієнтів незмінним. Клієнти, як і раніше, оплачують за послуги з доставки природного газу до АТ "Харківміськгаз". Особові рахунки також незмінні залишаються у клієнтів АТ "Харківміськгаз". Вони складаються з 10 чисел та починаються із "131".

Усі номери телефонів та інші корисні контакти – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися