Керівники Харкова та Харківської області отримали особливі нагороди

Відзнаки Міністерства оборони України отримали очільники Харкова та області.

Харківський міський голова Ігор Терехов та начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов нагороджені відзнаками Міністерства оборони України – медалями "Золотий тризуб".

Нагороди Ігорю Терехову та Олегу Синєгубову 4 квітня вручив міністр оборони України Олексій Резніков.

Мер Харкова та голова ОВА отримали медалі за надання всебічної допомоги під час збройної агресії російської федерації проти України, плідну співпрацю зі Збройними Силами України, патріотизм та активну громадянську позицію.

"З початку повномасштабного російського вторгнення я відвідую Харків не вперше. Пишаюся харків'янами і жителями області. Пишаюся тим, як місцеві люди тримають стрій і, незважаючи на ворожі обстріли та спроби окупантів зіпсувати життя, продовжують жити і розвиватися. Це відчувається – у Харкові є подих життя. Люди повертаються до міста, це помітно, зважаючи на кількість пішоходів на тротуарах та автотранспорту на дорогах. Сьогодні зранку, коли їхав містом, я бачив багато усміхнених облич і відкритих, світлих поглядів. Це говорить про те, що Харків не здався, не здасться і все буде Україна", – розповів Олексій Резніков.

Також Олексій Резніков передав нагороди воїнам Сил оборони України та медичному персоналу закладу, де лікують поранених військовослужбовців.

Крім цього нагороди "Знак пошани" та медалі "За сприяння Збройним Силам України" Олексій Резніков вручив працівникам міських та районних адміністрацій, комунальних підприємств департаментів міста Харкова і області; медпрацівникам, рятувальникам, енергетикам, водіям, електромонтерам, машиністам, старостам громад, фахівцям Національного наукового центру "Інститут судових експертиз імені засл. проф. М.С. Бокаріуса".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Як харків’янам передавати показники газового лічильника з 1 квітня

Клієнти "Харківміськгазу" переходять на сервіси компанії "Нафтогаз України". З 1 до 5 квітня, а надалі щомісяця, споживачі мають передавати показання через нові сервіси. Начальниця управління зовнішніх комунікацій "Харківміськгазу" Марина Зубова розповіла Українському Радіо Харкова, що означають ці зміни, як тепер передавати показання клієнтам компанії, інформують "Коментарі. Харків".

Харківміськгаз та Нафтогаз: що змінилося

"Харківміськгаз" продовжує надавати послуги з доставки природного газу понад 500 000 побутовим клієнтам і понад 2,5 тисячі юридичних осіб — організаціям, установам тощо, та продовжує забезпечувати безперебійне та безаварійне газопостачання жителям міста Харків.

Рахунок для оплати послуги з доставки природного газу залишається для наших клієнтів незмінним. Клієнти, як і раніше, оплачують за послуги з доставки природного газу до АТ "Харківміськгаз". Особові рахунки також незмінні залишаються у клієнтів АТ "Харківміськгаз". Вони складаються з 10 чисел та починаються із "131".

Усі номери телефонів та інші корисні контакти – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися