На вулиці Харкова та області вийде більше 1600 поліцейських

За охороною публічного порядку слідкуватимуть до 1600 поліцейських.

15 та 16 квітня у Харкові та області відбудуться заходи з нагоди Великодня. Богослужіння проводитимуться у 220 храмах. Очікується, що участь у цих заходах візьмуть близько 35 тисяч громадян.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції  Харківської області.

Кожного дня на охорону громадського порядку заступають до 1200 поліцейських. На Великодні свята кількість особового складу буде збільшена на 450 поліцейських. 

Щоб уникнути великих скупчень людей під час Великодніх свят, поліція просить громадян утриматися від відвідування храмів. Нагадуємо, що комендантська година діє з 23-00 до 5-00 години ранку. В цей час забороняється перебування на вулицях та в інших громадських місцях, а також рух транспортних засобів.

Також через високу мінну небезпеку поліція нагадує про заборону відвідування кладовищ!

Правоохоронці звертаються до громадян: будьте обережні та не наближайтеся до невідомих предметів. У разі їх виявлення негайно телефонуйте 101 або 102. Бережіть себе і своїх близьких!

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Комендантська година на Великдень – чи будуть нічні богослужіння у храмах

Усі основні великодні богослужіння у храмах Харківської єпархії Православної церкви України будуть проводитися під час світлового дня 16 квітня, у неділю. Якщо ж церкви вирішать проводити нічні служби, то вірячи мають орієнтуватися на комендантську годину, що запроваджено у області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Так, очільник області в етері національного телемарафону зазначив, що було проведено засідання з представниками Ради Церков та правоохоронних органів, де було наголошено на необхідності неухильного дотримання комендантської години з 23:00 до 5:00 під час Великодніх свят.

"Якщо люди захочуть бути в храмі на нічній службі, вони мають залишатися там усю службу – до кінця комендантської години. Під час відвідування храмів громадяни обов'язково повинні мати документи, що підтверджують особу. Працівники Нацполіції чергуватимуть біля кожної церкви", – підкреслив Олег Синєгубов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися