Громада Харківської області отримала гуманітарну допомогу від американського фонду

Людям роздали продуктові набори, а комунальне підприємство отримало важливе обладнання.

Борівщина отримала черговий гуманітарний вантаж від американського благодійного фонду "Global Empowerment Mission". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради.

Так, 14 квітня волонтери американського благодійного фонду "Global Empowerment Mission" знову завітали до громади з гуманітарною допомогою. Між Борівською селищною військовою адміністрацією та БФ “GEM” був підписаний Меморандум про співпрацю.

Продуктові набори від благодійного фонду отримали жителі 14-го кварталу у Боровій. Також благодійники разом із заступником селищного голови Кариною Шевченко доставили гуманітарні пакунки у с. Шийківка та першу партію у с. Ізюмське, де особисто роздали їх людям.

Борівському комунальному водопровідно-каналізаційному підприємству Фонд передав 5 інверторних генераторів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Комендантська година на Великдень – чи будуть нічні богослужіння у храмах

Усі основні великодні богослужіння у храмах Харківської єпархії Православної церкви України будуть проводитися під час світлового дня 16 квітня, у неділю. Якщо ж церкви вирішать проводити нічні служби, то вірячи мають орієнтуватися на комендантську годину, що запроваджено у області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Так, очільник області в етері національного телемарафону зазначив, що було проведено засідання з представниками Ради Церков та правоохоронних органів, де було наголошено на необхідності неухильного дотримання комендантської години з 23:00 до 5:00 під час Великодніх свят.

"Якщо люди захочуть бути в храмі на нічній службі, вони мають залишатися там усю службу – до кінця комендантської години. Під час відвідування храмів громадяни обов'язково повинні мати документи, що підтверджують особу. Працівники Нацполіції чергуватимуть біля кожної церкви", – підкреслив Олег Синєгубов.



Валентина

19 квітня 2023, 08:33

После шунтирование перенесла инфарт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися