У Харківському екопарку випустили більше тисячі птахів та білок (ВІДЕО)

У Фельдман Екопарк пройшов традиційний весняний випуск птахів та білок.

Більше тисячі фазанів, дубоносів, щіглів, чижів, снігурів та інших птахів нашої фауни було повернуто в природу, де вони зможуть створити сім'ї, виростити пташенят і хоча б частково компенсувати ту величезну шкоду, яку завдає війна. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Екопарку Фельдмана.

Цих птахів рятували від браконьєрів, викуповували, збирали травмованих з усієї України, вигодовували та реабілітували, щоб навесні випустити на волю.

"Нині дуже важко. Ми займаємося розмінуванням та відновленням зруйнованого ворогом Екопарку, продовжуємо дбати про наших тварин, евакуйованих у різні частини України, докладаємо багато зусиль для допомоги харків'янам та українським військовим. І за те, що, крім цього, нам вдається продовжувати і наші екозахисні проекти, такі як випуск птахів, ми глибоко вдячні нашим друзям і партнерам". – зазначають у харківському Екопарку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Комендантська година на Великдень – чи будуть нічні богослужіння у храмах

Усі основні великодні богослужіння у храмах Харківської єпархії Православної церкви України будуть проводитися під час світлового дня 16 квітня, у неділю. Якщо ж церкви вирішать проводити нічні служби, то вірячи мають орієнтуватися на комендантську годину, що запроваджено у області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Так, очільник області в етері національного телемарафону зазначив, що було проведено засідання з представниками Ради Церков та правоохоронних органів, де було наголошено на необхідності неухильного дотримання комендантської години з 23:00 до 5:00 під час Великодніх свят.

"Якщо люди захочуть бути в храмі на нічній службі, вони мають залишатися там усю службу – до кінця комендантської години. Під час відвідування храмів громадяни обов'язково повинні мати документи, що підтверджують особу. Працівники Нацполіції чергуватимуть біля кожної церкви", – підкреслив Олег Синєгубов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися