Де завтра видаватимуть гуманітарну допомогу в Харківській області

Завтра, 19 квітня, у двох громадах Харківщини видаватимуть гуманітарну допомогу.

Так, завтра в приміщенні ФОКу смт Борова видаватиметься гуманітарна допомога наступним вулицям.

З 09:00:

- 14-й квартал, будинки з 1 по 18-й включно.

З 10:30 вулиці:

- Покровська, Світла, Московська, Підлиманська, Харківська, Садова, Північна, Східна, Набережна, Гагаріна, Українська, Першотравнева, Колісника, Комарова.

Допомога видаватиметься відповідальним особам вулиць чи багатоквартирних будинків. Відповідальним особам при собі необхідно мати поіменні списки мешканців будинків та квартир включно з дітьми від 2-х років та із зазначенням віку кожної дитини.

Також завтра, 19 квітня, о 10:00 у їдальні Балаклійського ліцею відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів.

Запрошують жителів, які мешкають за наступними адресами:

пров. Південний, вул. Шевченка, 7, в’їзд Шевченка, вул. Шевченка (приватний сектор, пров. Шевченка, вул. Котляревського, вул. Підгорна, пл. Казмірука,4, пров. Ковальський, вул. Юнатівська, вул. Жовтнева (приватний сектор), пров. Жовтневий, пров. Дачний, пров. Верхній

При собі потрібно мати паспорт.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 18 квітня: ворог веде наступальні дії

Протягом минулої доби противник завдав 4 ракетних та 41 авіаційний удар, здійснив 57 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільній інфраструктурі населених пунктів. Є поранені серед мирного населення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Противник зазнає чималих втрат, але продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Активно застосовує оперативно-тактичну та армійську авіацію. Протягом доби, на зазначених ділянках фронту, відбито понад 70 атак противника. В епіцентрі бойових дій залишаються Бахмут та Мар’їнка.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено. Триває комплексна перевірка бойової готовності збройних сил республіки білорусь.

Протягом минулої доби противник здійснив обстріли населених пунктів, а також населених пунктів Окіп, Байрак, Вовчанськ, Охрімівка та Нестерне на Харківщині.

На Куп’янському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії поблизу Синьківки. Ворожих обстрілів зазнали  Тополі, Красне Перше, Новомлинськ, Дворічна та Западне Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися