З якою метою Ігор Терехов поїхав до США

Мер Харкова виступить на Саміті міст у США

Харківський міський голова Ігор Терехов візьме участь у Саміті міст Північної та Південної Америки, який відбудеться 27-28 квітня у Денвері (штат Колорадо). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Такий форум проводиться вперше. У ньому візьмуть участь мери багатьох міст із країн Західної півкулі. З лідерами місцевого самоврядування зустрінеться Державний секретар США Ентоні Блінкен.

Захід спрямований на заохочення місцевих органів влади та громадських лідерів до вирішення питань економічного співробітництва, мобілізації інвестицій, міграції, клімату, демократичного управління та цифрової трансформації.

Нагадаємо, Ігор Терехов перебуває у Сполучених Штатах Америки для проведення перемовин із представниками уряду. Мета візиту – обговорити відновлення Харкова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 27 квітня: окупанти зводять фортифікації на одному з напрямків

Розпочалася чотириста двадцять восьма доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої країни.

Російська федерація, незважаючи на значні втрати, не відмовляється від планів щодо окупації нашої території. Завдає ударів, здійснює обстріли як по військових, так і по цивільних об’єктах.

Минулої доби противник завдав 7 ракетних та 39 авіаційних ударів, здійснив 61 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та критичній інфраструктурі населених пунктів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Ймовірність подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Основні зусилля противник зосереджує на веденні наступальних дій на Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Підрозділами сил оборони України протягом минулої доби було відбито 54 атаки противника на зазначених ділянках фронту. Найзапекліші бої надалі тривають за Бахмут та Мар’їнку.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін. Ознак формування наступальних угруповань не виявлено.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник обстріляв населені пункти Гур'їв Козачок, Глибоке, Олійникове та Зелене на Харківщині.

На Куп’янському напрямку ворог продовжує заходи з фортифікаційного обладнання позицій на окремих ділянках. Артилерійських та мінометних обстрілів противника зазнали населені пункти Кам’янка, Красне Перше, Новомлинськ, Лиман Перший, Кислівка, Берестове Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися