Оновлено телефони «гарячих ліній» для підприємців Харкова та області

Підприємці Харківської області, які планують відновити бізнес в умовах війни, можуть звернутися за консультаціями на безоплатні «гарячі лінії».

У Департаменті економіки і міжнародних відносин ХОВА повідомили, що "гарячі лінії" з питань підтримки бізнесу на Харківщині працюють уже понад рік. Наразі їх номери оновили, інформують "Коментарі. Харків".

Тепер можна отримати інформацію щодо оцінки збитків бізнесу від воєнних дій за номером телефону: +38 097 107 27 32.

Юридичну підтримку щодо відшкодування збитків надають за номером: +38 095 199 07 58.

Консультації проводять за сприяння ГО "Асоціація приватних роботодавців" та Центру міжнародного приватного підприємництва (CIPE).

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 28 квітня: під вогнем двадцять населених пунктів

Розпочалася чотириста двадцять дев’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.

Російський агресор не полишає намірів щодо окупації нашої території, продовжує вести загарбницьку війну.

Противник і надалі застосовує тактику терору. Ігноруючи закони та звичаї ведення війни, завдає ударів по цивільних об’єктах.

Сьогодні російські терористи завдали чергового масованого ракетного удару по Україні. Інформація щодо наслідків наразі уточнюється. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Минулої доби противник завдав 8 ракетних та 31 авіаційного удару, здійснив 56 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Постраждали мирні люди, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Ймовірність подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

На Сіверському та Слобожанському напрямках протягом минулої доби ворог здійснив мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів Басове, Бугаївка, Козача Лопань, Стрілеча, Глибоке, Гатище, Вовчанськ, Вільхуватка, Бологівка, Дворічанське та Колодязне на Харківщині.

На Куп’янському напрямку ворог наступальних дій не проводив, активно застосовував БпЛА для коригування вогню артилерії. Артилерійських та мінометних обстрілів противника зазнали Кам’янка, Красне Перше, Фиголівка, Новомлинськ, Дворічна, Западне, Лиман Перший, Дорошівка, Берестове Харківської області та Новоселівське Луганської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися