У Харкові розмінували один з об’єктів та відкриють для відвідування

У Харківському Екопарку розмінували деякі локації та вже влітку відкриють їх для відвідування.

Територія Долини альпак та Реабілітаційного центру у харківському Екопарку повністю розмінована та безпечна. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Фельдман Екопарку.

"З сьогоднішнього дня це офіційно підтверджено. Відновлено зону безпеки, сьогодні також буде повністю обладнано бомбосховище. Робота вирує: встановлюємо точки громадського харчування, туалети, медпункт. Десь за тиждень уже почнемо завозити тварин", – зазначає засновник Екопарку Олександр Фельдман.

Повідомляється, що 1 червня – відкриття першої відновленої локації Екопарку.

"Реабілітаційний центр, який ми відкриваємо – це започаткування великого проекту, ми хочемо реалізувати його по всій Україні. Вже є попередні плани щодо відкриття таких реабілітаційних центрів у Дніпрі, Києві, а також у Харкові на території ТЦ "Барабашово". Ми хочемо відкрити максимально велику кількість локацій, насамперед – щоб допомогти українським дітям пережити всі ті жахи, які випали на їхню частку та повернути в їхнє життя радість", – говорить засновик Екопарку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Російські війська обстріляли місто та села Харківської області – є поранені

Ймовірність завдання ворогом ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Окупанти продовжують зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках - відбито 41 атаку противника. В епіцентрі бойових дій залишаються Бахмут та Мар’їнка, наші воїни тримають оборону.

На Волинському та Поліському напрямках ознак формування ворогом наступальних угруповань не виявлено.

На Сіверському та Слобожанському напрямках протягом доби ворог завдав авіаудару керованими авіабомбами по населеному пункту Лизунівка Чернігівської області, загинула дитина. Обстріляв населені пункти Леонівка, Красний Хутір, Карповичі, Грем’яч і Новгород-Сіверський Чернігівської області; Середина-Буда, Шостка, Ходине, Іскрисківщина, Волфине,  та Садки Сумської області, а також Уди, Гоптівка, Стрілеча і Хатнє на Харківщині.

На Куп’янському напрямку ворог наступальних дій не проводив. Артилерійських та мінометних обстрілів противника зазнали Фиголівка, Западне, Лиман Перший, Кислівка, Куп’янськ, Крохмальне та Берестове Харківської області.

Також учора під вогнем окупантів перебувало с. Кучерівка Куп'янського району та м. Вовчанськ Чугуївського району. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Внаслідок обстрілу Кучерівки поранення отримав цивільний чоловік 65 років. У Вовчанську було поранено 57-річного чоловіка. Обох госпіталізовано у стані середньої тяжкості.

Крім того, у Куп’янському районі обстрілами пошкоджено щонайменше три приватні будинки та господарчі споруди.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися