У Харкові почали масштабне відновлення: які будинки в пріоритеті

Вже зараз комунальники почали підготовку до наступного опалювального сезону.

Бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу "Харківводовідведення" почали підготовку 6,5 тис. будинків комунальної форми власності до експлуатації в осінньо-зимовий період. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП "Харківводоканал".

Як повідомив начальник управління Валерій Харлан, майстри районних дільниць перевірять і приведуть до ладу внутрішньобудинкові комунікації у всіх будинках, які обслуговує підприємство.

"Цього року масштабну заміну комунікацій проведемо у 600 будинках. Плануємо виконати всі заходи до початку осені. Особливу увагу приділяємо районам, які найбільше постраждали від обстрілів. Також реагуємо на всі заявки харків'ян, які повертаються до міста", - наголосив Валерій Харлан.

За його словами, мережі водопостачання посилюють великою кількістю запірної арматури, щоб мінімізувати втрати від протікань та у випадку аварійної ситуації перекривати лише кілька квартир.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області стався сильний вибух: є постраждалі

В Ізюмському районі тракторист зазнав численних ушкоджень, підірвавшись на міні

3 травня близько 15:00 стався черговий підрив сільськогосподарської техніки на залишеному окупантами вибуховому пристрої. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

Рухаючись по ґрунтовій дорозі у полі за межами с. Погонівка Барвінківської громади, трактор потрапив на протитанкову міну. Внаслідок вибуху 58-річний тракторист зазнав численних тілесних ушкоджень. Наразі медики надають постраждалому необхідну допомогу. Також був пошкоджений інший трактор, що проїжджав повз.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися