За що у Харкові можна отримати наліпку на лобове скло автівки

Активісти допомагають комунальним службам боротися з порушниками.

У Харкові громадськість допомагає підприємству з вивозу побутових відходів сповіщати водіїв про паркування, що заважає роботі комунальної техніки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" з 27 квітня по 3 травня вивезло 45,7 тис. куб. м побутових відходів.

Так, було вивезено 37,7 тис. куб. м ТПВ та 8 тис. куб. м великогабаритних відходів.

Як повідомив директор КП "КВПВ" Олексій Артикуленко, працівники підприємства продовжують планове вивезення побутових відходів з усіх районів міста. Також у рамках акції "Зелена весна" комунальники впорядковують спецтранспорт, контейнери та бункери.

"Крім того, до боротьби з несумлінними водіями, які залишають свої автомобілі поблизу контейнерів для збирання побутових відходів, що перешкоджає проїзду спецтранспорту, приєдналися представники громадської організації. Активісти з власної ініціативи допомагають підприємству, попереджаючи автовласників, що не можна заважати роботі комунальних служб Харкова", - розповів Олексій Артикуленко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області стався сильний вибух: є постраждалі

В Ізюмському районі тракторист зазнав численних ушкоджень, підірвавшись на міні

3 травня близько 15:00 стався черговий підрив сільськогосподарської техніки на залишеному окупантами вибуховому пристрої. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

Рухаючись по ґрунтовій дорозі у полі за межами с. Погонівка Барвінківської громади, трактор потрапив на протитанкову міну. Внаслідок вибуху 58-річний тракторист зазнав численних тілесних ушкоджень. Наразі медики надають постраждалому необхідну допомогу. Також був пошкоджений інший трактор, що проїжджав повз.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися