У Харкова з’явиться ще один партнер: яку допомогу пропонують

У Харкова з’явиться ще одне місто-побратим у США.

Харківський міський голова Ігор Терехов та мер американського міста Альбукерке Тімоті Келлер домовилися про підписання угоди про партнерство між містами. Також вони обговорили сфери майбутньої співпраці. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Ігор Терехов подякував американському народу за підтримку України та наголосив, що партнерство між двома містами буде спрямоване на підтримку одне одного на всіх рівнях.

"Коли ми говоримо про побратимські відносини, то маємо на увазі політичну підтримку, обмін передовим досвідом та практиками у різних сферах. Впевнений, що сьогоднішня домовленість - це початок міцної дружби у подальшому", - зазначив міський голова.

Тімоті Келлер підкреслив, що встановлення партнерських відносин між Альбукерке та Харковом слугуватиме прикладом правильної взаємодії для інших американських та українських міст.

Нагадаємо, що у Харкова є одне місто-партнер у США, - Цинциннаті (з 1989 року).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Повторний вибух у Харківській області: є поранені

В Ізюмському районі у полі, під час проведення польових робіт підірвався трактор, водія госпіталізовано до лікарні

4 травня знову стався підрив сільськогосподарської техніки на протитанковій міні. Рухаючись по полю неподалік с. Погонівка Барвінківської громади Ізюмського району, трактор наїхав на протитанкову міну. Внаслідок вибуху 37-річний тракторист зазнав численних тілесних ушкоджень. Постраждалого госпіталізовано до медичного закладу.

Рятувальники звертаються до всіх з проханням бути максимально обережними та завжди пам’ятати про високу мінну небезпеку. Нехтування правилами безпеки може призвести до непоправних наслідків.

Не рухайтесь невідомими чи не перевіреними ґрунтовими дорогами. Не чіпайте будь-які підозрілі та незнайомі предмети. Не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією. У разі виявлення підозрілого предмета повідомте про знахідку в ДСНС або Нацполіцію за телефонами "101", "102" або "112".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися