У Харківській області сьогодні буде видача грошової допомоги: які умови

Сьогодні в громаді на Харківщині відбудеться видача грошової допомоги.

6 травня 2023 року з 9:15 до 11 години відділенням "Укрпошта" буде здійснюватися видача грошові допомоги в сумі 1200 гривень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації.

Видача грошової допомоги відбуватиметься за адресою: смт Старий Салтів, вулиця Перемоги, 21, Будинок Культури. При собі мати паспорт, ідентифікаційний код. Дану виплату в цей день отримають 100 осіб. Про наступні виплати цієї ж допомоги буде повідомлено додатково.

Зазначаються, що отримають 1200 гривень ті, хто зареєструвався та значиться у списках. Видача грошової допомоги буде здійснюватися згідно списку.

1. Виплата грошової допомоги буде надана мешканцям Старого Салтова, що зареєструвалися та не отримали таку допомогу в жовтні-листопаді 2022 року.

2. Щоб позбавити отримувачів допомоги  зайвих витрат (проїзд, не вихід на роботу та інше) отримають допомогу мешканці прізвище яких починається на літеру А по І (А.Б.В.Г.Д.Є.Ж.З.І.).

10 травня (середа) та 13 травня буде продовжено виплати.

3. Публікації персональних даних (списку) не дозволяється діючим законодавством України.

4. Мешканці, які зареєструвалися в 2023 році – про отримання грошової допомоги будуть проінформовані.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Відновлено пряме сполучення між Харковом і двома великими громадами

Завдяки відбудові мосту налагоджено пряме сполучення з Великобурлуцькою та Печенізькою селищними громадами. Міст через річку Тетлега на маршруті Т-21-11 Чугуїв – Печеніги – Великий Бурлук полегшує роботу гуманітарних коридорів у східній частині Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Під час бойових дій 26 лютого 2022 року міст було зруйновано. Після деокупації області було влаштовано тимчасову переправу поруч із зруйнованим мостом. Вона могла обслуговувати транспортні засоби вагою до 10 тонн. Вантажному транспорту доводилося використовувати багатокілометровий об’їзд. Наприкінці 2022 року Агентство відновлення розпочало часткову відбудову зруйнованого мосту. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися