У Харкові тимчасово закриють станції метрополітену

Рух Олексіївською лінією тимчасово буде виконуватися на ділянці «Перемога» - «Держпром».

У суботу, 13 травня, станції "Метробудівників", "Захисників України" та "Архітектора Бекетова" будуть тимчасово зачинені для обслуговування пасажирів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен".

Також буде тимчасово зачинено перехід зі станції "Спортивна" на станцію "Метробудівників".

Рух поїздів Олексіївською лінією метрополітену на цей період буде здійснюватися на ділянці від станції "Перемога" до станції "Держпром" та у зворотньому напрямку у наступній послідовності:

Від станції "Перемога" до станції "Наукова" з пересадкою до іншого составу, що прямуватиме до станції "Держпром".

Від станції "Держпром" до станції "Наукова" з пересадкою до іншого составу, що прямуватиме до станції "Перемога".

"Про поновлення руху поїздів Олексіївською лінією у повному об’ємі - повідомимо додатково.

З приводу додаткової інформації звертайтеся за телефоном: (057) 731-00-00", – повідомили на комунальному підприємстві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській ОВА розповіли, хто може не сплачувати податки

Набрав сили закон, яким передбачено звільнення аграріїв та власників земельних ділянок від сплати податків на заміновані, забруднені, окуповані землі та угіддя на яких ведуться бойові дії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Як зауважив заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Євген Іванов, такі пільги можна отримати, звернувшись до органів місцевого самоврядування.

"Надано можливість отримання відповідних податкових пільг через рішення органів місцевого самоврядування. Для цього до них мають звернутись платники податків із відповідною заявою, в межах якої вони мають вказати кадастрові номери таких ділянок", - пояснив Євген Іванов.

Зокрема, прийнятий закон створив механізм надання пільг для зруйнованої нерухомості чи такої, що потребує капітального ремонту, на підставі даних Державного реєстру майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених повномасштабним вторгненням російських окупантів. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися