У «Харківводоканалі» звернулися до містян

На комунальному підприємстві зазначили, що своєчасна оплата послуг дозволяє проводити ремонти та ліквідацію аварій.

Комунальне підприємство "Харківводоканал" просить споживачів своєчасно оплачувати послуги водопостачання та водовідведення та не допускати накопичення боргів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

"Нагадуємо, шановні харків'яни, що у цей складний воєнний час від оплати послуг водопостачання та водовідведення залежить безперебійне подання води харків'янам.

КП "Харківводоканал" в умовах безперервної ворожої агресії продовжує працювати в штатному режимі завдяки самовідданості співробітників і підтримці харків'ян, які оплачують послуги", – зазначають у водоканалі.

Повідомляється, що саме ці кошти дозволяють проводити ремонти на зовнішніх трубопроводах і внутрішньобудинкових системах, відновлювати насосні станції, упорядковувати оглядові колодязі та водонапірні колонки, встановлювати пожежні гідранти. А також закуповувати паливо для техніки, матеріали для ремонтних робіт та обладнання.

"Вберегти та зберігати стабільну роботу всіх служб підприємства можливо лише спільними зусиллями комунальників та споживачів. Чи буде комфорт у будинках, залежить від нас.

Дякуємо кожному харків'янину, хто знаходить можливість оплачувати рахунки", – звертаються до мешканців Харкова на підприємстві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові планують побудувати підземну дорогу

У місті планують побудувати таку дорогу, щоб покращити транспортну розв’язку.

Будівництво підземної дороги від вул. Шевченка в бік вул. Клочківської планується у місті Харкові в майбутньому, аби покращити транспортну інфраструктуру. Про це 9 травня під час пресконференції повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

За словами Терехова, терміни реалізації проєкту поки що невідомі через його високу вартість.

"Це зовсім інший рівень розв'язок та транспортної інфраструктури. На сьогодні є ескізи, потім буде проєкт, конкретні розробки, залучатимемо кошти. Це дорогий проєкт, але він має бути реалізований у місті", - зазначив мер.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися