У Харкові поліцейські зібрали дітей-переселенців: з якою метою

Поліцейські за підтримки благодійників подарували маленьким переселенцям Харківщини справжнє свято.

Безплатний боулінг, солодкий стіл та зустріч із легендарним героєм та улюбленцем усіх дітей песиком Патроном – все це чекало на малечу у боулінг-клубі "Магніт". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Організували свято для дітей з тимчасово переміщених сімей, що залишилися внаслідок російської агресії без житла, помічник начальника ГУНП в Харківській області з гуманітарних питань В’ячеслав Марков разом із керівником благодійного фонду "UkrAZfront" Ігорем Шитиковим та адміністрацією боулінг-клубу "Магніт".

Окрім розваг на хлопчиків і дівчат чекав інструктаж від пса Патрона з мінної безпеки під час поїздок на деокуповані території та території, розташовані поблизу лінії фронту.

Розваги для дітей провели у безпечному місці з дотриманням усіх заходів безпеки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що у Харкові буде з транспортом: внесено зміни

Рух трамваїв на вул. Плеханівській, на ділянці від вул. Кошкіна до вул. Молочної, буде припинений з 10:00 до 18:00 15 травня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов’язано з  необхідністю проведення ремонтних робіт КП "Харківводоканал".

Маршрут курсування трамваїв можна подивитися за посиланням.

Стартувала реєстрація на міжнародну фінансову допомогу для Харківської області

На Харківщині поновили виплати грошової допомоги для постраждалих від війни осіб. Кеш-підтримку надає громадська організація "Мартін-Клуб" у партнерстві з міжнародною організацією гуманітарної допомоги Mercy Corps за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мінреінтеграції.

Грошова допомога виплачується впродовж трьох місяців. Її розмір складає 2200 гривень на місяць на кожного члена домогосподарства. Подавати заявку можуть люди, які не отримували грошову допомогу від інших благодійних організацій протягом останніх двох місяців.

Як зареєструватися, дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися