У Харкові громадськість бореться з невдалими водіями

Громадські активісти та місцеві мешканці попереджають водіїв про необхідність правильного паркування.

Минулого тижня КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" активізувало роботу з автовласниками, які залишають свої машини поблизу контейнерів, перешкоджаючи проїзду спецтранспорту. Про це повідомив директор КП "КВПВ" Олексій Артикуленко, інформують "Коментарі. Харків".

"Працівники нашого підприємства вдячні громадським активістам та місцевим жителям, які попереджають автолюбителів про необхідність дотримуватися правил паркування. Це дуже допомагає і нам, і працівникам інших комунальних служб", – наголосив Олексій Артикуленко.

Робітники КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" вивезли понад 46 тис. куб. м побутових відходів з 4 по 10 травня. Як повідомили на підприємстві, було вивезено 37,2 тис. куб. м ТПВ та близько 9 тис. куб. м великогабаритних відходів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що у Харкові буде з транспортом: внесено зміни

Рух трамваїв на вул. Плеханівській, на ділянці від вул. Кошкіна до вул. Молочної, буде припинений з 10:00 до 18:00 15 травня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов’язано з  необхідністю проведення ремонтних робіт КП "Харківводоканал".

Маршрут курсування трамваїв можна подивитися за посиланням.

Стартувала реєстрація на міжнародну фінансову допомогу для Харківської області

На Харківщині поновили виплати грошової допомоги для постраждалих від війни осіб. Кеш-підтримку надає громадська організація "Мартін-Клуб" у партнерстві з міжнародною організацією гуманітарної допомоги Mercy Corps за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мінреінтеграції.

Грошова допомога виплачується впродовж трьох місяців. Її розмір складає 2200 гривень на місяць на кожного члена домогосподарства. Подавати заявку можуть люди, які не отримували грошову допомогу від інших благодійних організацій протягом останніх двох місяців.

Як зареєструватися, дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися