Уряд виділив для Харківщини найбільше грошей – куди їх витратять

Уряд виділив Харківщині 225 мільйонів гривень на автобуси та бомбосховища для шкіл.

Харківська область отримає на закупівлю автобусів і будівництво бомбосховищ для освітніх закладів 225 мільйонів гривень, і це найбільша сума з-поміж усіх регіонів.

Про це Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив на засіданні уряду, проведеному у межах робочої поїздки в Харківську область, інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на Укрінформ.

"На одному з попередніх засідань ми виділили 2,5 мільярда гривень додаткової субвенції. 1 млрд гривень на закупівлю автобусів у школи. Ще 1,5 мільярда гривень на організацію та будівництво бомбосховищ для освітніх закладів. Харківщина отримає найбільшу суму з усіх регіонів для таких проєктів – 225 мільйонів гривень", - сказав Шмигаль.

Він зазначив, що ресурси надані, і висловив сподівання, що на місцях усе зроблять швидко та якісно спільно з Міністерством освіти і науки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що у Харкові буде з транспортом: внесено зміни

Рух трамваїв на вул. Плеханівській, на ділянці від вул. Кошкіна до вул. Молочної, буде припинений з 10:00 до 18:00 15 травня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов’язано з  необхідністю проведення ремонтних робіт КП "Харківводоканал".

Маршрут курсування трамваїв можна подивитися за посиланням.

Стартувала реєстрація на міжнародну фінансову допомогу для Харківської області

На Харківщині поновили виплати грошової допомоги для постраждалих від війни осіб. Кеш-підтримку надає громадська організація "Мартін-Клуб" у партнерстві з міжнародною організацією гуманітарної допомоги Mercy Corps за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мінреінтеграції.

Грошова допомога виплачується впродовж трьох місяців. Її розмір складає 2200 гривень на місяць на кожного члена домогосподарства. Подавати заявку можуть люди, які не отримували грошову допомогу від інших благодійних організацій протягом останніх двох місяців.

Як зареєструватися, дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися