Мер Харкова представив проект відновлення міста в уряді

В уряді обговорили відновлення Харкова

Харківський міський голова Ігор Терехов на нараді в Кабінеті Міністрів України представив проєкт відновлення об'єктів у місті Харкові, які постраждали внаслідок обстрілів.

Як повідомив мер сьогодні, 16 травня, в ефірі національного телемарафону, під час наради урядовці висловили підтримку Харкову.

"Ми спілкувалися щодо відновлення критичної та транспортної інфраструктури. Окремо обговорили енергетичний блок питань, над якими працюємо разом. Я вдячний віце-прем'єр-міністру з відновлення України Олександру Кубракову та його команді за увагу до Харкова", - зазначив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Антирекорд у Харківській області – винні росіяни

Сапери знешкодили 250 протитанкових мін, закладених під лінією електропередачі 35 кВ між селами Гракове і Мосьпанове (Чугуївський район). Як розповів начальник Харківського високовольтного району електричних мереж (РЕМ) АТ "Харківобленерго" Олександр Ганус, міни були розташовані дуже щільно, між двома прольотами, на лінії протяжністю всього 300 метрів, інформують "Коментарі. Харків".

"Це рекордна кількість мін за весь час роботи високовольтного РЕМ, ми такого ще не бачили. Сапери деактивували їх та вивезли з місця виконання робіт. Далі ми вже змогли продовжувати тут працювати із залученням спецтехніки – крану, вишки та ямобуру", - зазначив Олександр Ганус.

За словами начальника РЕМ, роботи щодо відновлення цієї лінії – на завершальному етапі. Вона живить село Мосьпанове, мешканці якого можуть розраховувати на повернення електрики вже найближчим часом.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися